Utbildning

Våra utbildningar är främst skapade för nybörjare och medelgoda traders – men vi är övertygade om att även experter kommer att ha behållning av materialet. I våra utbildningar går vi genom en komplett tradingmetod. Fokus ligger på att tjäna pengar i praktiken, även om en hel del teori också behandlas.

Tyngdpunkten för de modeller vi tittar på ligger inom ämnesområdet teknisk analys. Inga förkunskaper är nödvändiga. Kursen kommer att vara krävande och det krävs ett intresse för börsen, aktier, teknisk analys, pengar och trading för att få ut mesta möjliga av kursmaterialet.

De modeller och metoder som kommer att behandlas är helt egenutvecklade. Detta är inte en kurs där vi återger kunskap som redan finns tillgänglig i befintlig tradinglitteratur. I denna unika utbildning delar vi med oss av våra egenutvecklade modeller, metoder och angreppssätt.

Du som kursdeltagare skall få ut mesta möjliga av upplevelsen och vi kommer inte att vara nöjda förrän Du har fått valuta för pengarna.

Läs mer om våra utbildningar på Tradingkursen.se

Referenser

 

Under den långa tid jag har varit verksam inom Bank och Finans har jag lyssnat på C-G Gyllenram och Tony Ugrina vid ett flertal tillfällen. De har en pedagogisk ådra av stora mått och en förmåga att på ett lättfattligt och intressant sätt förmedla även komplex kunskap till sin publik.
Eric Heneskog, Carnegie Investment Bank
Jag har haft många möjligheter att lyssna till CG och Tony gällande utvecklingen på de finansiella marknaderna. De har en ”passion” och en stor kunskapsbank som de med stor glädje berättar om på sina välbesökta föredrag. Det blir spännande att följa dem nu när de satsar vidare på Tradingkursen.
Fredrik Hansson, Key Account Manager Infront
Tony Ugrina och C-G Gyllenram har en genuin kärlek till marknaden och slog mig som skickliga handlare. De är väldigt bra på att förmedla sin breda kunskap på ett underhållande och pedagogiskt sätt som är lätt att förstå. Det fanns gott om passion på föreläsningen och jag gick därifrån inspirerad, beredd att stångas med marknaden.
Oscar Lundin, Professionell investerare
Jag har både hört och anlitat C-G och Tony ett flertal gånger som föredragshållare både på SGP Investment & Banking och på EFG Bank. Deras presentationer är alltid väl förberedda, presenteras med starkt inlevelse och visar på stor kunskap om de finansiella marknaderna. Oavsett målgrupp kan jag därför med gott samvete rekommendera dem som föredragshållare.
Patrik Soko, SGP Investments & Banking

Copyright 2019 FMG Financial Media Group · RSS · +46 (0) 72 155 85 51 · info@financialmedia.se