Financial Media Group lanserar webbplatsen CFD-handel.se

FMG Financial Media Group som utvecklar och tillhandahåller webbplatser med objektiv information till investerare om olika sorters finansiella produkter utökar räckvidden genom att lansera webbplatsen CFD-handel.se.

Intresset för handel med derivatinstrumentet CFD har växt de senaste åren. Enligt Richard Tejme, VD för IG Markets Sverige, är CFDs på kraftig frammarsch i Sverige:

“Sedan vi öppnade kontor här i Sverige i Augusti förra året har kundtillströmningen tagit fart ordentligt. Vi ser nu samma tillväxtkurvor här som vi såg i övriga Europa då vi lanserade i exempelvis Tyskland, Frankrike och Spanien för drygt 3 år sedan. På sikt tror vi att CFDs kommer att vara minst lika populärt här som i England där det har funnits i över 10 år och där är CFDs förstahandsvalet för aktiva traders.”
fortsätter Richard Tejme.

“Webbplatsen har redan ett högt antal besökare som aktivt handlar med CFDs eller är intresserade av att börja. Det senaste året har mäklarna drivit en aggressiv marknadsföring och antalet aktörer som erbjuder CFDs har snabbt ökat. Sajten ger besökaren den information som man kan behöva när mäklaren kanske inte ger hela bilden.” säger VD Erik Hansén.

Financial Media Group tillhandahåller, innan lanseringen av CFD-handel.se, webbplatsen www.tradingportalen.com med totalt över 30.000 unika besökare i månaden och kommer inom kort att lansera webbplatsen www.ETF-handel.se.

“Vi kommer till hösten att utveckla fler webbplatser inom finansrelaterad media men kommer under sommaren att koncentrera oss på att utveckla färdigt Venturex enligt vårt åtagande som största ägare, och samtidigt vidareutveckla de befintliga webbplatserna.” fortsätter Erik Hansén.

För ytterligare information kontakta:
Erik Hansén, VD
08-41 00 31 31
eh@financialmedia.se

Om FMG Financial Media Group AB – Better info, Better investments
Financial Media Group strävar efter att bli privatsparares och konsumenters första val gällande sökning om relevant objektiv fakta om olika sorters finansiella produkter. Financial Media Group tillhandahåller den välbesökta webbplatsen: www.tradingportalen.com
write my paper.

Comments are closed.

Copyright 2020 FMG Financial Media Group · RSS · +46 (0) 72 155 85 51 · info@financialmedia.se