Analys


Vi erbjuder skräddarsydda analyser till såväl privatpersoner som till institut. Vi på FMG Financial Media Group AB handlar dagligen aktivt på börsen och har lång erfarenhet av analys.

På Marknadsbrev.se och Tradingportalen.com publiceras analyser på daglig basis. Tidigare gav Tony Ugrina ut det mycket träffsäkra marknadsbrevet ”Nasdaq Daily Strategy” till närmare 8000 prenumeranter i Europa under ett antal år.

C-G Gyllenram har givit ut det uppskattade marknadsbrevet ”Tillämpad börspsykologi”. Han har även skrivit ett stort antal artiklar om börspsykologi och teknisk analys i både svensk och internationell press.

Vi har erfarenheten, kunskapen och värdesätter långsiktiga relationer med partners där vi kan erbjuda professionell analys på världens markander.

C-G Gyllenram och Tony Ugrina är tveklöst två av Sveriges mest kompetenta marknadsaktörer med intressanta studier inom placeringsstrategier, börspsykologi, hyllade böcker och prisbelönta marknadsanalyser.Eftersom jag har haft förmånen att följa herrarna under många år kan jag tillägga att de är engagerade placerare och pedagoger med en förmåga att göra även de mest avancerade strategier begripliga.
Hans Turitz, Teknisk analytiker & Trader Squadronpartners

Copyright 2019 FMG Financial Media Group · RSS · +46 (0) 72 155 85 51 · info@financialmedia.se